Cynikem přes noc

Cynikem přes noc

Anotace: Asi tak shrnutí posledního roku...

Vyzývám Tě na čestný souboj,
jen ty a já, ty mé druhé já,
za život, který oddals jí,
za život bez vína,

za to jaks' ochočený pes,
padals' jí do klína.
Počítáš do desíti, já do čtyř,
střílím tě do zad – umíráš.

Tvé krvavé oči - na mě upřené,
proč je ta správná otázka,
sám přemýšlíš a sníš – sám víš.
jen cynik zabil básníka,

nikdo se nezeptá...

Pitva:
příčina smrti neznámá,
rozervané srdce,
prolitá játra,
zabila ho láska...
neřáda.
Autor Dyjem, 09.07.2010
Přečteno 300x
Tipy 9
Poslední tipující: Izzzi, Lorraine, Striptérka, Šerák, la loba, Lexisa, slza29, Ejí
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle mě baví. ST

18.09.2010 00:48:00 | Lexisa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí