Rty tvé i mé

Rty tvé i mé

Anotace: chci mít čistou hlavu, nelze

chtěl bych tvé rty líbat
nechceš mi je půjčit?
nechci se jen na tebe dívat
nebudeš mě snat mučit?

vzplanul jsem touhou
uvnitř hluboko mně zžírá
stačí jedinou a pouhou
naděje ta pomalu zmírá

proč to problém jest
jak to jen udělat mám
ženu k líbání svést
rty ke rtům dám

chci sladké rty tvé
a říci se to bojím
chci ti dát ty mé
kdy je opět uspokojím?
Autor MRF, 09.07.2010
Přečteno 404x
Tipy 4
Poslední tipující: Niky88, Vanilková Ninja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí