V samotě

V samotě

Anotace: ncd

Co to srdce moje postrádá?
Ženu, jež měla by mne ráda.
Ženu, jež milovala by mne zcela.
Ano, taková chybí mi do cela.

Bez lásky cítím se tam sám,
už dlouho tenhle pocit mám.
Snad změní se to ještě jednou,
a prožiji opět lásku jemnou.

Na ty dny se těším...
Autor RešHeNúnHe, 10.07.2010
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: Mates.21, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fantastický komentář ;)

10.07.2010 18:56:00 | RešHeNúnHe

čekej tiše-slyšíš?Už přichází...

10.07.2010 11:24:00 | Mates.21

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí