Má láska

Má láska

Anotace: vyznání lásky

Sbírka: Co cítím

Když s Tebou jsem nic nevnímám, jen na Tebe se zadívám.
Jsi pro mě jako den a noc, láska má nade mnou moc.
Chci připomínat si jen,s Tebou každý prožitý den.
Autor bublinka, 10.07.2010
Přečteno 475x
Tipy 1
Poslední tipující: ta.cupka.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí