Krásný den je jen s tebou

Krásný den je jen s tebou

Anotace: S láskou musíš opatrně

Krásný den je s tebou,
s láskou a něhou.
Chci ti říct,
že pro mě jsi víc.
Než vědět můžeš,
už si nepomůžeš.
Pač zamilovaná do tebe těžce jsem,
je to náš krásný sen.
Tak musíme opatrně,
at se z něj nevzbudíme...
Autor sindy, 10.07.2010
Přečteno 485x
Tipy 2
Poslední tipující: Nekonečnost
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí