Tys nadějná beznaděj

Tys nadějná beznaděj

Anotace: Tys nadějná beznaděj

Tys nadějná beznaděj

Tys pro mě byla a budeš vším
tys květem který já nikdy nevytrhnu.

Tys slunce na nebeské klenbě mého života,
tys krásným divem.

Tys cesta po která chci jít,
tys byla a budeš pro mě velký div.

Tys jako věčný ve mě žár,
tys důvod proč nevzdávám se svých snů.

Tys studna ze které chci pít,
tys nejkrásnějším veršem v básni života.

Nadějná beznaděj ted doráží
nadějná beznaděj ted souží.

Nadějná beznaděj to důvod,
nadějná beznaděj to důsledek.

Nadějnou beznaděj chci s Tebou překonat,
cestu trnitou s tebou vykonat.

Nadějná beznaděj bude poražena,
nadějná beznaděj se změní.

Pak bude jen naděje,
naděje v lepší zítřek.

Jen
TY
a
Autor qvido, 10.07.2010
Přečteno 426x
Tipy 5
Poslední tipující: Vanilková Ninja, ta.cupka., malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.)hezké Vítej!A nevzdávej se!

14.07.2010 04:48:00 | ta.cupka.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí