Koloběh života

Koloběh života

Anotace: S láskou není třeba čekat do jara moje druhá básnička -16 let

Přišlo jaro, lásky čas
zpomalis a zastavil ses zas
a měls naspěch
jako dřív,
však to znáš, však to víš
a slunce hřeje, zraje lán
srdce buší, komůrky dokořán.

Přišlo léto,
všude žár k zalknutí,
dochází mi dech,
bloudím zřítelnicí v tmavých zdech,
všude Tvůj stín, nenacházím lék.

Přišel podzim,
zlaté lístky počítám,
prázdnou ulící kráčím dál,
má nemá mě rád
zas hledám stopy včerejšího dne
a vítr fouká, svál je již
i déšť teď studí, nevěříš?

Přišla zima,
aorta zamrzá
ztěží již dýchá
vločky ledové krásy sčítá.
Udeřil hrom, byl to on
mám Tě rád
přišla zima
lásky čas

Věřím v koloběh života
Autor Hanina, 10.11.2004
Přečteno 647x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí