Rozloučení

Rozloučení

Anotace: ...

Svítí slunce,
svítí a přitom černé prázdno objímám.
Mé ruce, ledu studené se zdají,
ztracenými myšlenkami se ovívám
a prsy z ledu, tlukotem srdce tají.
Má náruč trhlinu s sebou nese,
skáče blecha na útese
a topí se v kaluži smíchu,
v mém bolestném tichu,
tichu života…

Tak se směj ty příšero,
směj se a vzlykej…
Slzy udáví tvou nadutost,
směj se a pykej.

Smát jsem se přestala,
došly mi slzy..
život jsem ustála,
odešel brzy..
ruce jsou od špíny,
voda ji smyje,
hlava ni na splíny,
ta bolest skryje…

A ty..
buď sbohem.
Autor slza29, 11.07.2010
Přečteno 356x
Tipy 10
Poslední tipující: Giginka, Divoženka1, zelená víla, Radek.oslov.Šafárik, Niky88, Kokonut, Boudicca, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Voda nesmyje všechno...

12.07.2010 01:31:00 | Kokonut

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí