Oční kontakt

Oční kontakt

Anotace: nedělní večer u Anetky...

Sbírka: Věnováno TOMu klukOVI

Jeho pohled
mě provází
celým večerem.

Naše oči se setkají,
vpíjí se do těch mých.
Naléhavě.
Hledají něco,
co nikde dosud
nenalezly.

To něco,
co je rozsvítí,
co vám srdce
rozehřeje něhou
a vy máte chuť
zpívat a tančit,
třebaže to neumíte.

Jenže on to s holkama umí.
Třeba je to všechno jenom hra.
Dobře naplánovaná,
propočítaná do detailů.
V tomhle je geniální
a nebo spíš ženy-ální?
Autor Nussichoco, 11.07.2010
Přečteno 531x
Tipy 5
Poslední tipující: sveřep, Fenceless, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí