Smíš se ptát, smíš hledat

Smíš se ptát, smíš hledat

Anotace: ...

Smíš se ptát, smíš hledat,
nejvěrnější podobu lásky,
co pluje nad oblázky,
chytit ji a doufat.

Neboť ona je tajemství,
které nahlas vysloveno či vykřičeno,
bojí se ozvěn,
bojí se uřknutí,
bojí se denodenní všednosti
a následné fádnosti.

Láska je zrcadlo nejčistší.
Zná tisíc příběhů z jejího života.
Které ji krášlí.
Které ji cítí.
Které jí jako kámen leží na srdci
a pouhé tři klíče padnoucí,
otevírají bránu nesoucí.
Autor Wildcat, 12.07.2010
Přečteno 363x
Tipy 18
Poslední tipující: Veselý Drak, ta.cupka., Eru Alonnar, Psavec, Mbonita, hašlerka, Niky88, Bíša, Larey, Mates.21, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Láska je důvod proč tu jsme, láska je skryté - tajemné...
ST Smyslo Toužebné

28.09.2010 21:28:00 | Veselý Drak

:o)

12.07.2010 16:21:00 | Bíša

jen ty klíče najít ve správný čas

12.07.2010 12:45:00 | Mates.21

Hezká.

12.07.2010 12:41:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí