Jsem Mausinkou, Jsi Kulíškem

Jsem Mausinkou, Jsi Kulíškem

Anotace: Protože jsme od sebe daleko..

Kdybych byla malým ptáčkem,
za Tebou snadno bych doletěla.
Vzpomínky bych pochytala igelitovým sáčkem¨
a nikdy bych se nevracela.

Kdybys byl krásným motýlkem,
lákala bych Tě na kytičky.
Letěl by si za mnou nocí i dnem,
přes měsíc a přes hvězdičky.

Nejsem ptáčkem,
neumím chytat vzpomínky sáčkem.
Nejsi motýlkem,
nepoletíš za mnou nocí ani dnem.

Jsem Mausinkou
a šla bych za Tebou až na konec světa.
Posílám Ti alespoň pusinku malinkou,
aby měla smysl moje věta.

Jsi Kulíškem
a jen s Tebou jsem horzně šťastná.
Jsi mým nejkrásnějším smíškem,
láska je to víc, než jasná.

Chybíš mi..
Autor Mausinka, 12.07.2010
Přečteno 345x
Tipy 8
Poslední tipující: pulita alma, Sisinka, CULIKATÁ, Boudicca, Radek.oslov.Šafárik, Zasněný básník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

roztomilé vyznání
:-)

13.07.2010 17:48:00 | Sisinka

To je krásný, Mausí :) po dlouhý době jsi neztratila nic z laskavýho a milýho stylu, kterým píšeš :)
Jen tak dál, držím ti pěsti. Supertip :)

12.07.2010 19:41:00 | Zasněný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí