Zlatovlásce

Zlatovlásce

Anotace: ...

Zacházím příliš daleko?
Lásko? Když cítím to co cítím?
Ano, mám ten slabý pocit.
Tohle víš jen a jen Ty
otázka, na kterou není odpověď
Víš to, cítíš to…
laskat tvé kadeře
až na pokraj svých sil
smrti se nebojím když hladím tě
koncept lásky a chtíče argumentem mi je
odpusť Venuše má

Moře slov nevystihuje
idealizmus tvého bytí v mém srdci.
Lidskost, jemnost, citlivost
určuješ mi směr, kterým jíti mám.
Jsi kompasem mé mysli,
ideál mého života, ideál mých snů

Tvou tvář v srdci vtisknutou mám
existovat ve tvém světě je mým přáním nejhlubším
Autor Lucian, 13.07.2010
Přečteno 351x
Tipy 5
Poslední tipující: Makula, Malá Lucije, ta.cupka., Sisinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

našels lásku:)
není hezčího dárku
než mít svou zlatovlásku

to je vyznání krásné-st:)

14.07.2010 11:43:00 | ta.cupka.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí