Křídla labutí

Křídla labutí

Anotace: další spíše píseň...

Krásko,
Tančíš pod jasným nebem
Bílé šaty halí tvé tělo
zde je konec mých snů
v tvém obětí
Konec mých dnů
Kdy říkal jsem sbohem

Krásko
Každá chvíle k nezaplacení
Držíš motýla v dlani
Drž ho jemně, nebo už nevzlétne
Přijde konec snů
a nesetká se s Bohem

S tebou vznáším se na křídlech labutích
Jen nevím kam mě ponesou
Snad ponesou mě ke hvězdám
a ty se staneš realitou

S tebou vznáším se na křídlech labutích
Jen nevím kam nás ponesou
Snad ponesou nás ke hvězdám
A my se stanem realitou

Krásko
Vzpomínky jednou pominou
Nastane čas jít dál
Kráčíš cestou nejistou
Mapu ani plán nemáš

Krásko
Kouzlo tvých očí znám
Jsou mou branou do nebes
Nikdo nikdy neví
Co bude dál
S osudem se musíme i tak rvát!

S tebou vznáším se na křídlech labutích
Jen nevím kam mě ponesou
Snad ponesou mě ke hvězdám
a ty se staneš realitou

S tebou vznáším se na křídlech labutích
Jen nevím kam nás ponesou
Snad ponesou nás ke hvězdám
A ty staneš se realitou
Autor Lucian, 13.07.2010
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: Pevya, Koza
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky napsaná báseň.
Per aspera ad astra.. :-)

16.07.2010 19:33:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí