Závan svěžího vzduchu

Závan svěžího vzduchu

Anotace: ...

V čem jsem skutečná a v čem se váži?
Odpověď najdi ve vitráži.
Mám už všeho dost, mám tě v paži.
Šaty se mi zmačkaly,
byl jsi příliš pomalý,
květy uvadly, kapely dohrály.
Nad mořem se prolét racek,
musíme se chytnout práce,
další štace bez ovace.

Opojení trvá krátce.
Autor Inge, 13.07.2010
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí