Řetízek

Řetízek

Anotace: ...pro dívku toulavou...

Sbírka: Mé já

Koupil jsem ti řetízek
však nebylo kdy, ti ho dát
z minulosti vzpomínek
vím jen, že byl listopad.

Ten řetízek mi teď
visí na zdi pokoje
vím, řekl jsem, za volností si leť
však těch slov, někdo, děsně lituje.

Ten řetízek nebyl ze zlata
víš, však kupován byl z lásky
dívko, jenž jsi odvátá
někam, kde není odpovědí na otázky.

Koupil jsem ti řetízek
jak dávno to už může být
snad třikrát odkvet pelyněk
a já stále ho nedokázal zahodit.
Autor Tom XVI, 14.07.2010
Přečteno 488x
Tipy 11
Poslední tipující: 4LJFilip, Muchula, Vanilková Ninja, CULIKATÁ, Niky88, slza29
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

překrásná,ani ho nezahazuj,vždyť byl z lásky .-)

15.07.2010 15:29:00 | Vanilková Ninja

I já takový mám,uschovaný,ale i tak ráda vzpomínám:)).Moc pěkná básnička.

15.07.2010 08:26:00 | CULIKATÁ

Přála bych Ti, aby ten další už "visel" na dívčině krku...

14.07.2010 23:17:00 | slza29

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí