Emoce srdce

Emoce srdce

Anotace: hudba mi připomněla,že láska je kolem

láska je jako kouzelná noc
co jednou skončí
jak milovat víc?
ptám se duší nočních

na denní světlo emoce patří
do očí mi nikdo nevidí
jen on,
jeho jméno a srdce mi poskočí
radostí

co je to za cit co pěstuji v sobě
je to jen láska, chtíč?
mám říct
snad kamarádství, lhala bych


taková láska v srdci nekončí, promění se v mám tě rád..
tak bolest cítím jako důkaz
nemlčím
"nechci tě mít rád"
Autor Meriel, 15.07.2010
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: Mbonita, labuť, 6thSun, J sh' T r' k
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí