Štěstí života mého

Štěstí života mého

Anotace: ...

Kráčím v noci ponurou ulicí,
světla pouličních lamp září tmou,
před sebou vidím postavu stojící,
blížím se k ní každou vteřinou.

Pomalým krokem kráčím vpřed,
už ho vidím přede mnou stát,
otáčí se směrem mým a znovu po dlouhé době mi do očí vzhléd,
kdo by se vydržel na něj neusmát.

Pohled jeho očí hlubokých,
po těle mě rozechvívá,
pár polibků divokých
a teplo se mi do celého těla vlévá.

Pak teplo jeho dlaně v té mé,
a úsměv který mi mezi větami stačil věnovat,
stačí abych si uvědomila, že v něm jsem nalezla štestí své,
a že ho neustále miluji a budu vroucně milovat.

Když vedle mě se na trávu položí,
a oba dva vzhlédneme k hvězdami rozzářenému nebi,
slyším, jak šeptem ke mě hovoří,
s ním jsem jako v sedmém nebi.

I když odejde cítím jeho přítomnost,
jako by se mnou na každém kroku stál,
ale nestojí, to v mém srdci je stále přítomen a vždy v něm bude dál a dál...
Autor Annie the wolf, 15.07.2010
Přečteno 279x
Tipy 5
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Antares, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a ne jen v něm ;-)

22.08.2010 17:57:00 | jajv

Moc pěkné,tak ať v něm navždy zůstane:)).St.

15.07.2010 18:34:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí