Páv a Lev

Páv a Lev

Anotace: Pro mé dva kamarády, kteří snad nezjistí, že jsem tuto básičku dal na net. :-)

Temnota ze světla
nesvár z lásky,
před očima proběhla
vůně sládké lásky.

Temnota zešedla
nesvár již zbledl,
ve vlasech růže pobledla
a pohled zvadl.

Temnota odešla
nesvár už odplul,
s dívčinou sedíme
u stolu při víně
s myšlenkami dravými
nahlas dál mlčíme.

Mlčíme nádherně
s pocitem hravým
s pocitem krásných dnů
s pohledem dravým.

David nesvár je
František láska,
oba dva splývají
ve světlo co laská.

Sudičky po tvářích
po skvělých bocích,
Sudičky! Jdou již k Vám.
Třeste se noci!!
Autor tucnak, 10.11.2004
Přečteno 652x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí