Zpátky jít

Zpátky jít

Anotace: Tohle už jsem sice napsal dřív, ale teď se to vážně hodí... Teda až na pár detailů...

V kapsách už nosím jen vzpomínek pár,
co kdysi jsi mi dala.
Proč po nás dvou zbyl jen svár
a láska pryč zmizela?

Nevím, co si na světě sám počít mám,
když všude tvůj obraz potkávám.
Čas možná jednou všechno pohltí,
ale tvá láska se mi už nikdy nevrátí.

Chtěl bych za tebou zpátky jít
a ve tvém obětí zas krásně snít.
Krví svou slib ti dát,
že se o nás dva nemusíš nikdy bát.
Autor S.Tomas, 02.01.2006
Přečteno 502x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí