Černá skvrna na těle

Černá skvrna na těle

Anotace: jsou skvrny,kterých se nezbavíte, ale časem snad nepůjdou vidět...

černá skvrna na těle
na viditelném místě je,
není zas tak velká,
ale ani malinkatá.

Mrzí mě,že ji mám,
vyprat tělo nemůžu,
a tak už nic nenadělám.

Přelepuji skvrnu náplastí,
ale vítr odstraní jí
a já jsem celý v bolesti.
Snad časem najdu takovou,
která vydrží,
anebo vítr zeslábne
a já v bolestech již budu míň,
vždy než náplast vyměním.

Prosím větře,
foukej se mnou a ne proti,
třeba skvrna vyzmizí
...spolu zůstaneme,
celý život prožijeme.
Autor greenus, 16.07.2010
Přečteno 500x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí