Vzpomínka na lásku

Vzpomínka na lásku

Anotace: kéž by to nebyla jen vzpomínka

Vzpomínka na lásku

V mysli mi zůstalo
poslední pozdravení
něco mi říkalo
že přece nic to není

Chvíli se zastavit
pohlédnout naposled
a pak si představit
u nohou celý svět

Celý svět? Kde se toulá?
v jediném životě
nepoznáš co je touha
a nic nevíš o světě

A když už víš proč tu jsi
no přece mít tu ráda
pak zase nevěříš
že láska bude stálá

Ztrápená láska kolem chodí
a radši všichni jdou od ní
všichni co vědí
jak zklamání bolí

Chvíli se zastavíš
nevíš jak rozhodnout se
a riskovat zklamání
a zamilovat se
nebo kašlat na ni
a žít jen pro sebe

Ale člověk sám
snad ani neumí žít
proto dá přednost láskám
za kterými musí jít
Autor slamtron, 02.01.2006
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí