Chvíle

Chvíle

Anotace: Trápím se, ale to doufám přejde jako mračno bouřky.

za tiché noci na hukvaldech budem bdít
bude chladno, bude ticho, budou se krásné věci dít
ve tvých vlasech havraních vidím svůj osud
nevím kam až dojdu, je to na tobě, suď mě jen suď
díváš se skrze mě jako přes sklo matné
nevím co mám dělat, vše se mi zdá málo platné
chci pevně věřit ve štěstí a lásku
nevím jak dál, nečekat na mou krásku
ta chvíle je tůze dlouhá
ve skutečnosti byla to sekunda pouhá
ja stále hledím ji do očí
čí jsem já a čí jsi ty?
Autor MRF, 16.07.2010
Přečteno 360x
Tipy 8
Poslední tipující: Niky88, Muchula, Varda, 4LJFilip, Vanilková Ninja, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvěle složená, opravdu.

17.07.2010 00:15:00 | ARAKAIN

nádherně složená

16.07.2010 19:26:00 | Vanilková Ninja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí