Ztracená láska

Ztracená láska

Anotace: kolikátá už?

Ztracená láska

Celý svět kouká Ti do oken
a já kdesi vzadu v něm
přál jsem si být Ti otrokem
té lásky, co jsem měl

Tvým klukem jsem býti chtěl
a než jsem Ti odešel
stokrát jsem prosil, bohužel
dlouho ten náš slib nevydržel

Slibuješ nový – kdopak ví
jen těžko už mu kdo uvěří
jen usmějí se lidé jizliví
že už zítra – kdopak ví?

Nic nezmohou slova Tvý
nic nezmohou slova mý
jenom si věřit i ve štěstí
znít jediné slovo – my

Ale proč kazit papír řádky
už nevěřím dnes na pohádky
a slova „vrať se zpátky“
zavřu pěkně do ohrádky
a sám se vrátím mezi uplakánky
Autor slamtron, 02.01.2006
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí