nová můza ??

nová můza ??

Anotace: ...

Vlásky krásný jako květ,
chtěl bych s tebou projít celý svět,
oči krásný jako studánka,
jsi pro mě jedna velká hádanka,
jsi nádherná chytrá skvělá,
řekni jak tě okouzlit jak se to dělá ......
Autor stava11, 16.07.2010
Přečteno 317x
Tipy 5
Poslední tipující: Muchula, Niky88, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí