Poslední noc

Poslední noc

Anotace: Ležíme spolu, ale cizí dvě těla, proč tahle noc nebyla jen "skvělá".

Ležíme spolu, ale cizí dvě těla,
proč tahle noc nebyla jen "skvělá".
Třes po celým tělě, sucho v ústech a v očích slzy,
když už to skončí (v dobrém či ve zlém)? Brzy?
Vůbec nic nechápu, snad mě to zkolí,
Hlava mě bolí. A SRDCE mě bolí.
Poslední pohled - koukám na Tebe,
nohy se klepou a všechno zebe.
Naposled obejmout, tak jako obvykle.
Začínám brečet, což je dost nezvyklé...
Autor Jeronym., 16.07.2010
Přečteno 308x
Tipy 12
Poslední tipující: Haminka, Muchula, ta.cupka., Niky88, Varda, CULIKATÁ, ajlonka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Byla síla okamžiku... Teď už tohle dávno vím :)

12.08.2010 22:00:00 | Jeronym.

Nebreč...něco skončí proto, aby přišlo něco nového a hezčího...

16.07.2010 23:05:00 | ajlonka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí