Útéct spolu,...

Útéct spolu,...

Anotace: Utéct,spolu někam do neznáma,kde budem jen my dva!

Já jsem tvůj plyn,ty si má brzda,
řadíš ladně,rukou svou,
někdy se mi o nás zdá,
že ty budeš mým a já zas tvou.

Nasednout,nastartovat,zařadit,
spolu jet někam do neznáma,
nikdy nevím co bude se dít,
přesně nevím co je mezi náma.

Jet tam,kde je nekonečný sen,
nechat se unášet námi,
tam,kde je jen slunečný den,
tam,kde budem jen sami.

Na místě lehnout do trávy,
hýčkat se nebem,zemí,
koukej jak je svět hravý,
konečně,nikdo tu není...sme tu jen MY!
Autor Khiti, 17.07.2010
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: Niky88, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí