Otroci bezmoci

Otroci bezmoci

Anotace: ...

Možná to nemyslel špatně,
znal tě jen matně.
Ona stála blíž než ty
a názory se nestřetly.
Neznal mě vůbec a bál se blesku,
soucitu, dávání a stesků.
Hlubina v moři bez slunce,
princezna v květů korunce.
Žraloci mé sídlo stráží,
možná se málo snažím.
Možná bych měla víc a dál,
aby tvůj oheň doutnal, plál.
Jenže ty nechceš, vidím ti to na očích,
jenže ty nechceš můj práh překročit.
Autor Inge, 18.07.2010
Přečteno 282x
Tipy 7
Poslední tipující: malá slečna, Petbab, labuť, Niky88, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když práh nepřekročí on,překročí ho někdo jiný a rád-ten bude Tě srdcem milovat.:))

18.07.2010 09:19:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí