Večerní déšť

Večerní déšť

Anotace: :)

Sbírka: Cesta ke štěstí

Zase prší!
Déšť jemně dopadá na stébla trávy,
Kapky se po dopadu kouzelně tříšťí.
Miluji ten čas,
Kdy déšť krásně kropí rozkvetlé louky,
Kvítí se prohýbá pod kapkami deště.
A ten vzduch!
To nejkrásnější povzbuzení,
Čistý a omamný,
Člověk je hned plný štěstí a odhodlání.
Jako kdyby nic nebylo nemožné a vše šlo hladce.
Tak to ale v životě nechodí.
Chci aby zase pršelo.
A chci tebe.
Jen tebe.
Autor Spajdy, 18.07.2010
Přečteno 352x
Tipy 11
Poslední tipující: boruvka175, jedam, Maro Deives, carodejka, Vanilková Ninja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska musí zažít déšť aby nevyprahla :-)

28.07.2010 02:05:00 | Maro Deives

Hezké.

22.07.2010 14:17:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí