Sliby

Sliby

Anotace: Asi je to už v lidské povaze...

Zas jsem hloupě naletěla,
planým lidským slibům.
Snad jsem jen čas nemarnila,
i já na tom mám svou vinu.

Někdy trvá chvíli -
než si uvědomíš,
že nesprávná je tato cesta.
Odcházíš, snad věříš, že mě zraníš,
však pro mě jsou to -
jen prázdná gesta.

Neodkládej dále -
slova rozloučení,
nevěř, že vztah trvá stále,
když panuje odloučení.

Mohu jen doufat -
že je v tom dívka jiná,
že stejně jak ostatní půjdeš dál.
Tušila jsem, že já štěstí nemám,
pro mě osud fanfáry nehrál...
Autor Mania Dardeville, 18.07.2010
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: Muchula, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jo,ale jak má člověk poznat toho pravého,který neublíží,nezradí,viď?Posílám Ti pohlazení a culík do dušičky:)

18.07.2010 18:17:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí