Stojím tu nad mraky

Stojím tu nad mraky

Anotace: ..... :-* ....

Stojím tu nad mraky
u nebeských bran
krásnějších než tisíc
jarních rán

Hledím skrz mříže
na cesty plné skal
proudy řek, štíty hor
a pláně opodál

Začíná úžasná noční pouť
řekou modravou -
stříbro blízkých hvězd
tak nízko nad hlavou

Však nechci vážně jít
vstříc těmhle pastvinám
Já chtěl bych být v ráji…
…Ale sám?!...

Krásnější svět
vůbec nehledám!...
Je to tím, lásko,
že tebe tady mám!
Autor Chašmodský, 18.07.2010
Přečteno 443x
Tipy 15
Poslední tipující: Vlk v rouše, 4LJFilip, zelená víla, Makula, Vanilková Ninja, Andee, jarmil, Javavia, CULIKATÁ, labuť, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí