Dále

Dále

Anotace: ....

Hledáš dávnou pravdu v karafě od vína
otisk od rtěnky a kapesník hozen do klína
Ubrousek zmuchlaný,darovaný prstýnek sundaný
večeře je dávno už studená a na dveřích jmenovka..bez jména...


V pokoji tma a okno je zavřené
vpustím jen paprsek ať mě zahřeje
Saji chuť z gumového medvídka
tak chlípně cudná je i moje nabídka...

Neváhej vstoupit i když Tě odmítám
nevíš oč přicházíš,nejsem protivná
Chci víc, než jen pouhé blouznění
dotýkej se míst a šeptej,že jsme si souzeni...

Nastal čas kdy dávám "Vale"
konec starým časům...ale?



...no tak vstup... Dále...
Autor Kett, 18.07.2010
Přečteno 355x
Tipy 25
Poslední tipující: TetaKazi, ajlonka, Chico1, bobi bobie, jedam, mida, sobý hnusec, Psavec, labuť, Javavia, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky napsaná....hodně štěstí...ST

20.07.2010 21:40:00 | ajlonka

Mohu dále? Nemá to nějaké ale? Vážně povedená moc hezká Kačenko

20.07.2010 17:24:00 | Chico1

Kačí, krásná :-) ST!

19.07.2010 21:28:00 | mida

Kačenko-je moc hezká,líbí se mi.St.

18.07.2010 19:16:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí