Ovládán city

Ovládán city

Anotace: Tiché ráno, kdy jsem se nemohl rušit pohyby. Hlava se plnila a já opět psal.

Stále myslím na tebe
nemůžu se těch myšlenek zbavit
jsem celý bez sebe
ten cit mě chce hluboce ranit

jako v okovech si připadám
stojíš tu kousek odemne
celý se uvnitř rozpadám
Ano! Jsem blázen do tebe

stáváš se vesmírem mým
na nebi hvězdami
ja rád budu otrokem tvým
a těmito větami

se nejasné budoucnosti otevírám
s láskou ve mě pro tebe
nebo bez tebe krutým ranám
a pak uzavřu se do sebe
Autor MRF, 18.07.2010
Přečteno 275x
Tipy 7
Poslední tipující: Niky88, CULIKATÁ, malá slečna, Vanilková Ninja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká.

19.07.2010 04:33:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí