Dluh touhy

Dluh touhy

Anotace: Existuje nějaké měřidlo pro city?

dejte mi do ruky metr, změřím vám vzdálenost
dejte mi vědomost a vyčíslím vám bezcenost
ukažte mi ženu a řeknu vám, co je krása
sbližte mě se ženou a sdělím vám, co je to láska

odtrhněte mě od ní, zůstane mi smutek a zloba
jenže teď, jsem jen pustá a prázdná nádoba
měřící systém nefunguje jak by měl, to vím
hmatatelnost a měrnost citů, o tom sním

možná to není potřeba, ptát se na tuto entitu
ale jaký důvod? Touha? Proč bychom byli tu?
Ano touha patří mezi ně, je to můj dluh
co s tím? Jak ven? je to jak uzavřený kruh
Autor MRF, 18.07.2010
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: Niky88, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí