Iracionální

Iracionální

Anotace: Prostě paradoxy :)

Sbírka: V záblescích

Nelze ležet a zároveň stát,
při krádeži hned se kát,
beze strachu se k smrti bát,
bez hlásky z plna hrdla řvát,
odsouzenec být i kat,
klaun, co neumí se smát:
chtít zemřít a sám se pochovat.
Rozumně nelze milovat.
Autor free.poet, 19.07.2010
Přečteno 409x
Tipy 3
Poslední tipující: ziriant, mida
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí