Křídla v lásce

Křídla v lásce

Anotace: moje první dílečko:-)

Vstoupila mezi nás LÁSKA,
dali jsme jí křídla.
Je to i něha,
kterou nikde nekoupíš,
je to i vášeň,
koření všedních dní

Je to LÁSKA,
co vstoupila mezi nás.
Natáhni ruce a obejmi mě,
lehce,pevně,jak jen chceš...
Chceš?

Vstoupila mezi nás LÁSKA
Postůj o něco dýl,usměj se
Přijmi tento dar,
jako já jej přijímám
Jsi MŮJ
Jsem TVÁ

ta LÁSKA má křídla
a vstoupila mezi nás
jako duha hraje všemi barvami
ŽIVOTA
Vstoupila mezi nás LÁSKA...
Autor swetlex, 19.07.2010
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano láska je krásná..

20.07.2010 07:27:00 | Mbonita

Hodně Štěstí...cítím z ní touhu po lásce

19.07.2010 23:08:00 | Štěstěnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí