Kapka

Kapka

Anotace: zbožňuju ji,je pro mne to nejdůležitější,je prostě skvělá

Jen s tebou chci stále být,
každou minutu,hodinu,den i noc,
chci tě vedle sebe mýt.
toužím po tobě moc.

Tak moc toužím po tobě,
jak člověk na poušti vyprahlé,
s obrovskou touhou po vodě,
aspoň po kapce malé.

Ty jsi pro mne tou kapkou,
jak moc tě chci nemáš ani tuch,
chci tě úplně celou,
takovou jak tě stvořil bůh.

Protože být bez tebe,
bez tvých dotyků,obejmutí,
bez tvých sladkých polibků,
to se prostě nedá žíti.
Autor Dubínek, 19.07.2010
Přečteno 388x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, ta.cupka.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ja si to zapomel zkontrolovat :D

15.08.2010 00:09:00 | Dubínek

krásná báseň...jen teď nevím, jestli vedle sebe chceš dotyčnou mít a nebo ji mýt

25.07.2010 18:22:00 | pulita alma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí