Jen krása v tobě

Jen krása v tobě

Anotace: ty jsi pro mně tak nej,hvězdičko moje :)

Sbírka: Ty si ta jediná

Už nevím jak o tobě psát,
to co pro mne krasné je v tobě,
snad nejde ani napsat,
jsi prostě úžasná.

Pokaždé když tě vidím,
tak se mi rozzáří oči,
někdy si říkám,že snad jenom sním
ale opak je pravdou.

Ta tvoje krásná tvář usměvavá,
ta mne vždy dosti uchvátí,
a představa že jsi má,
mne docela ale jistě pohltí.

A pokaždé když se tě mohu dotknout,
znovu potvrdí se mi,že to není sen,
že na prstech mohu cítit tvou kůži hladkou,
z toho jsem úplně,ale úplně unesen.

Jsi pro mne ta nejdůležitější,
to nejlepší co mne mohlo potkat,
v noci si moje hvězdička,ve dne sluníčko,
mám tě strašně moc rád.
Autor Dubínek, 20.07.2010
Přečteno 466x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, ta.cupka.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné,velice krásné:-)Jen tak dál!

15.08.2010 00:09:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí