Políbení

Políbení

Anotace: ...o nejkrásnějším polibku

Nesmělý zpočátku byl.
Sladký jak med.
Kéž bys jen pro mne žil.
A nelil do úst mi jed.
Jako vánek se dotkly tvé rty mých.
Mé srdce v tu chvíli přestalo bít.
Pocit, jež roztál jak čerstvě padlý sníh.
Teď mi nezbývá nežli jen snít.
Dotek jeden, druhý, třetí.
Kéž neskončila ta chvíle.
Moje láska k tobě letí.
Však nedočká se, není cíle.
Bez citu líbal´s rty mé.
Kéž pravda by to nebyla.
Lhostejné mi není žití tvé.
V paměti mám, to málo co s tebou jsem prožila.
Horkost cítit nepřestanu.
Vůni tvou v mysli stále mám.
Další polibek už nedostanu?
Všecko, i dýchání své ti dám.
Plazím se u nohou tvých a čekám.
Nevědomost krutá mě ničí.
Kopanců tvých se lekám.
Mé srdce "Miluj mne!" křičí.
Autor Moniska, 20.07.2010
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí