Nevěř slečně

Nevěř slečně

Anotace: Tohle si za rámeček nedám. Je to chaotické.

Prosím, řekni mi,
co ode mě chtějí,
nechci s nimi,
páč oni prej tě jí.

Oni. V tom velkém světě.
Nevěř jí, slečně,
nechovej se přece sjetě
a prober se konečně!

Sežerou tě zaživa;
včetně jí, mrchy
ne, nedám se
a dám za tebe prachy,

kolik jen budou chtít.
Vysvobodím tě,
nenechám se stáhnout.
Jen řekni: „Kotě...

máš pravdu, pojď si pro mě
máš volnou celou mou náruč.
Chtěj všechno, ovšem kromě
pár proseb, klidně mi poruč."

Už to nebude trvat věčně,
proto jim nevěř, žádné slečně.
Autor mašinka, 20.07.2010
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ač caotické přeci jen hezké

22.07.2010 19:07:00 | Eru Alonnar

ač chaotické přeci jen hezké

22.07.2010 19:07:00 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí