Souhvězdí

Souhvězdí

Anotace: ...

Kdyby jsi byl hvězdářem a poslal mi vzkaz
že na obloze chybí souhvězdí a voláš mě zas
Vrátím se Ti jako Andromeda,bezbranná a krásná žena
bez nároků na Lásku,jsem jen Ta z hvězdného obrázku...

Pošli pro mě ten malý vůz
čekám že navštíví mě Perseus
Chci patřit a vládnout jeho síle
jen On smí říct..Ano..chci Tě...


Pohladím tiše Pegase...pšššt, vzdaluji se Ti zase...
Autor Kett, 20.07.2010
Přečteno 379x
Tipy 21
Poslední tipující: sobý hnusec, Sweet KiWi, hašlerka, Mbonita, Niky88, CULIKATÁ, Psavec, Chico1, labuť, mida, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká.

21.07.2010 05:22:00 | CULIKATÁ

Hvězdičková.

21.07.2010 01:25:00 | Psavec

Trochu z ní cítím smutek... že by platonická láska.?

20.07.2010 22:43:00 | labuť

nejsem hvězdář, však posílám vzkaz
moc se ti povedla, ST! dám zas :-)

20.07.2010 21:55:00 | mida

Je mi z ní smutno...ale líbí se mi...ST

20.07.2010 21:41:00 | ajlonka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí