Okamžik pouhý

Okamžik pouhý

Anotace: Znám Tě již delší dobu, nikdy jsme nebyli tak sami spolu, tak blízko všemu a zároveň si tak vzdálení, něco mě šimrá u srdíčka a možná je to znamení, že zase miluju, ač nevím co Ty, že zase budu mít barevný sny.

Jak málo stačí, okamžik pouhý,
v hlavě se motaj otázky dlouhý,
srdce jak o závod bije,
vzpomínka vzpomínku zrychleně myje
a zmatek provází duši,
milovat znovu, mám to zas zkusit?

Odpověd nepřichází
do snů mi tajně vcházíš
a jsem z toho zmatená,
chtěla jsem to či nechtěla?

Samotné smutno mi je a s Tebou náhle tak hezky,
jen zvuk vzdechů ty chvíle přehlušuje
a slova co se hlásí navenek, aby přerušily ticho,
co nastalo po polibcích a doteku,
mlčím a nevím, co říct a náhle jsem jak bez dechu.
Autor grázlík, 02.01.2006
Přečteno 460x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí