Pod zavřenými víčky

Pod zavřenými víčky

Anotace: :)

Vpíjet se do stínů pod obočí,
cestu si hledat do jasu tvých očí,
společně usínat, sny pod víčky mít,
a vědět, že svět pomaleji se točí…

Pod mlhou z okapů si vystavět ráj,
já oči zavřu, teď se mnou si hraj,
pak koukat se budeme, jak nad stromy svítá,
a zářnější zítřek přichází v náš kraj…

Večer pod polštář dám ti, kytičku levandulí,
na nebe nakreslím, jak se naše srdce tulí,
pak do očí bych ti pohlédl a tichounce zašeptal,
že miluji tě celým srdcem svým,
a život svůj, bych za tebe dal…
Autor Neldor, 21.07.2010
Přečteno 357x
Tipy 16
Poslední tipující: Labanda, Zefi, Veselý Drak, Iwushak..., Qiana, Javavia, CULIKATÁ, Jiná
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST ach krásné jen život dávat nemusíš ;-)byla by z toho víc neštastná ;-)

03.09.2010 22:30:00 | Labanda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí