Nestálá láska

Nestálá láska

Anotace: Opět lyrická báseň!

Nemělas duši,nemělas srdce,krutě sis pohrála z láskou mou.
A lidé hluší dávají sladce,naději pro touhu,pro vášeň zlou.
Naposleds odešlas bez všeho loučení,nechtělas věděti přání mé.
A lidé krutí,hrozní a zkrocení mávají řetězi na štěstí své.
Zmizelas náhle jak ranní rosa.
Jak štěstí zvrácené touhou mou,
odešlas a lidé zapomenou.
Jen mě si nechala bolavou ránu,na duši,na srdci,na těle mém.
Vrať se Vždyť dnes přišli poslové duší,tvou lásku mi odeberou.
Odlétám s nimi do nebes dále,
Teď já tě opouštím,ty žiješ stále.
Sbohem už odcházím,světlo mě pohltí.
Vzpomeň si na mě pak,až se zas vrátíš sem,
pořád tě miluji,vždyť ty jsi krásný sen.
Jen můj...
Autor Mania Dardeville, 02.01.2006
Přečteno 464x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víc se mi líbí kratši verš, kde máš formu lépe vypilovanou...

17.01.2006 13:43:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí