Nebeská

Nebeská

Anotace: Vyznání pro slečnu, které jsem řekl, že je Bestsellerem:-)

Sbírka: Proč slunce nezáří věčně...

Vlasy,
jenž obejmou nádhernou tvář,
oči
tak modré až vychází zář.

Úsměv,
co odhalí tajemství skrytá,
pohled,
co vše z krás světa skýtá.

Vůně,
jenž člověku kolena podlomí,
polibek
stoleté ledy hned prolomí.

Tělo
i Niké závidět může,
pohyby
ochromí každého muže.

Povaha,
pro kterou zničil bych svět,
pokožka
něžná jak lipová květ.

Princezna
ze snů, co život můj zaplní,
zlatíčko
moje, co srdce mé naplní.

Odvaha
chybí a mohu jen psát,
veršům
se nebojím city své dát.
Autor Michal -Bekosh- Becke, 21.07.2010
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí