Prohlédni

Prohlédni

Anotace: ...

Musím to příjmout jako dar,
jako tys přijal, že jsi stár.
Vzít v úvahu tvé zálety
chamtivou nedůvěrou posetý.
Ve všem se skrývá dobro v závěru,
až pochopíš, překonáš nevěru.
Teď se čistím a čekám,
hněvám se, kleju, vztekám.
Snažím se příjmout bolest poslední
a věřím, že pak se rozední.
Vyplav tu sůl a pak se rozhlédni.
Autor Inge, 21.07.2010
Přečteno 257x
Tipy 4
Poslední tipující: S..a, Jiná, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cítím bolest až u Culíka,kousek si jí ponechám a pošlu pár culíků:))).

21.07.2010 17:50:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí