Dvě postavy

Dvě postavy

Anotace: basen o dvou postavach a prani pritele snad jsem vystihl to s umenim ac predem vim ze budu za tuhle basen zatracen

Dvě postavy mlhou plynou,
jedna v druhou spojena.
Anděl se slzami z nebes vzhlíží,
postavy v šatu dvou slz na kříži.
Mysl dvou dlaní mlhou vábena,
chůzi matnou ke kříži jdou.

Kříž v lesních mýtinách,
krev padlých andělů v květinách.
Dvě postavy květinami jdou,
příběh bolesti dvou spojených rukou.
Láska hambena plísní neštastných,
kapky krve v časech překrásných.

Dvě dál kráčí skalami,
skály ze sebe srdce rvou,
srdce kamenné hází krutými silami.
Dvě postavy pod kameny neprojdou,
posledním dechem ochránce příchází.

Dotek anděla strach zaniká,
pocit života do těl dvou proniká.
Kameny v holubice se mění.
Důvěra ve štěstí,jsou zachráněni.
Důvěra v přítele s tváři anděla
Autor Carlos, 02.01.2006
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Zajímavý příběh vyprávíš... rýmy vcelku klapou, víš,jen mi připadá, že od posledních dřívějších, co jsem od tebe četla, jsi vůbec nepokročil ve vývoji vyjádření svých myšlenek...Máš prostě svůj styl

03.02.2006 17:43:00 | Krtica

nijak mě to nedostalo,ale taky neurazilo,je to hezký 80 % je adekvátních

02.01.2006 20:51:00 | sköld

Poslední sloka je skvělá..A jako celej moc pěkný=) Faakt!

02.01.2006 20:33:00 | makretka

Já tě rozhodně nezatratím, mně přijde dobrá.

02.01.2006 20:21:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí