Žít bez lásky

Žít bez lásky

Anotace: Má smysl umírat pro lásku?

Jen usínej, sklop svá víčka
chladná postel tě hýčká

Jen usínej, čas vysuší ti slzy
nevěř, že vrátí se brzy

Měsíc uchrání tvou bledou tvář
jen zapomenout se ve snu snaž

Ne, to nebyly jeho oči, kterým si věřila
nevěř tomu, že bez jeho lásky bys déle nežila

Čím byl tak jiný, že pro něj ztrácíš dech
s poslední slzou i poslední tvůj vzdech

Žít je pro něj - byla bys blázen
plamínek krve ti stéká na zem

Nemělo to smysl a ty to víš
a po té lásce zbyl jen kříž
Autor Trixies, 02.01.2006
Přečteno 390x
Tipy 1
Poslední tipující: Stanislav32
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná básnička..konečne jsem si při ní neco uvedomila..dekuji..

02.01.2006 19:06:00 | Terry

krásná básnička..konečne jsem si při ní neco uvedomila..dekuji..

02.01.2006 19:06:00 | Terry

krásná básnička..konečne jsem si při ní neco uvedomila..dekuji..

02.01.2006 19:06:00 | Terry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí