Škoda lásky..

Škoda lásky..

Anotace: .. polka

Kvetou růže
hrál bych roli muže
jenž by z ráje kvítí
nosil nůše

pro ni z lásky
jak listonoš rajský
- dostavník měl vadu
skončil tíhou prasklý

teče voda
dokola se točí
to se řekne - škoda
že vše končí

snad mi polka
vyrve trn ze srdce
žene z hlavy brouka
Tvého kouzla prudce

moje slzy
ty Tě sotva mrzí
kdo by je chtěl stírat
ať to zkusí

je jich mnoho
máme skočnou v nohou
můžem tančit polku
jak je libo dlouho

pokud hrajou
páry se sehrajou
nechci stát v těch loužích
dokud vsajou

nevím ani
kterou nohou začít
pravou nebo levou
- je to vážně k pláči

(instrumentální vsuvka)

Škoda lásky
proč já Tě měl tolik rád
tančit máš s kým
jak ve svých snech tolikrát
Tvýho kluka
poslal bych do těch snů hnít
a já tančím s každou dívkou
polka je dnešní můj hit!
Autor Petbab, 22.07.2010
Přečteno 318x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., hašlerka, carodejka, zelená víla, Mbonita, labuť, Květka Š., Jiná, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Občas s miláčkem a naší nahotou tančíme si sobě pro radost... polka to sice není, jen takový krásný malý ploužáček... Ovšem, Tvé dílko se mi líbí.

22.07.2010 21:55:00 | NikitaNikaT.

Hezký..škoda lásky, kterou jsem tobě dala... tak jsem si vzpoměla na tu známou písničku.))

22.07.2010 17:29:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí