Ona

Ona

Anotace: Amores Peros

Chybí mi její krásná tvář,
chybí mi v jejích očích zář,
chybí mi její havraní vlasy,
hozené na polštář,
chybí mi náhodný něžný dotek dlaní,
chybí mi usměv jejích rtů,
chybí mi štěstí našich dnů,
chybí mi bdění našich nocí,
chybí mi jas našich rán,
jsem bez tebe lásko krutě sám...
Autor Little Lebovski, 22.07.2010
Přečteno 447x
Tipy 12
Poslední tipující: jita.1965, Kubino 2, stmivani.na.lepsi.casy, pulita alma, Niky88, Jiná, Jean89
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chybí Ti dotekl jejích dlaní?
Tak neváhej a poběž za ní ..

ST!

29.08.2010 14:56:00 | jita.1965

vlasy hozeny na polstar...se mi libi

28.08.2010 20:40:00 | veronika

To se mi moc líbí, je vidět, že to jde rovnou od srdce!

28.08.2010 13:32:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí