Akorát

Akorát

Anotace: ...

Nemusí tě to štvát,
vždyť je to tak akorát.
Vyhřej se celá na sluníčku
a dřív než usneš, sfoukni svíčku.
Já políbím tě no a pak,
jak žaluzii zastřu mrak.
A ve tvém lůně budu spát
a na tvé paži sněhobílé,
já na ní budu usínat.
Vždyť tyhle chvíle jsou mi milé.
Tak zamkni zámek na třikrát.
Autor Inge, 23.07.2010
Přečteno 254x
Tipy 4
Poslední tipující: WAYWARD, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné počtení.

23.07.2010 07:33:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí